Deze producten kunnen we verzenden met bpost, maak het jezelf gemakkelijk.

Beste klant, een deel van onze producten kunnen we verzenden met bpost, zo hoef je niet in de file te staan om een lekker vers aan huis geleverd te krijgen, er zijn 2 opties:

We leveren het bij jou aan huis.
We leveren het in een afhaalpunt
 

Bestel je op maandag, dan bakken we het vers op dinsdag en komt je bestelling aan op woensdag.

Bestel je op dinsdag, dan bakken we het vers op woensdag en komt je bestelling aan op donderdag.

Bestel je op woensdag, dan bakken we het vers op donderdag voor je en komt je bestelling aan op vrijdag.

Bestel je op donderdag, dan bakken we het vers op vrijdag en komt je bestelling aan op zaterdag.

Bestel je op vrijdag, dan bakken we het maandag voor je en komt je bestelling aan op dinsdag (volgende week).

Bestel je op zaterdag of zondag, dan bakken we het maandag en komt je bestelling aan op dinsdag (volgende week)

LET OP: op maandag een bestelling ontvangen is NIET MOGELIJK, omdat deze pakketjes vrijdag al moeten versturen, is je bestelling te lang onderweg en kunnen we geen vers product garanderen!

 

Momenteel doen we een grote testfase en rekenen we geen verzendkosten aan, dus betaald dezelfde prijs in onze webshop als in onze winkel en je krijgt alles gratis geleverd met Bpost.

 

Alle producten die we verzenden zijn vers gebakken in de namiddag, zodat jou product de volgende dag vers aankomt op de plaats van bestemming waar ook in Belgie.

We verzenden onze producten pas in de late middag zo zijn ze minder lang onderweg met bpost, met als resultaat dat jou product(en) lekker vers blijft!

Via deze service garanderen we een 100% versheidgarantie, we verpakken iedere product hygiënisch in een stevige doos die tegen een stootje kan.

Er is altijd een kans dat er iets mis gaat tijdens de verzending met bpost en dat je pakketje toch niet de volgende dag aankomt op de plaats van bestemming.

 

*TIP: Ben je die dag toch niet thuis, of geen zit om te wachten op de postbode. laat het dan leveren in een afhaalpunt of pakjesautomaat.

Natuurlijk willen wij dat jullie 100% vers brood krijgen geleverd, daarom hebben we voor brood een speciale regeling, komt je product te laat aan pas na 2 dagen bieden we het volgende aan.
(Voorwaarden niet geldig op andere producten)Je krijgt je geld terug van het brood, daar doen we niet mogelijk over.

Of we verzenden opnieuw vers gebakken brood op een dag naar keuze terug opnieuw op.


Let op: dit geld enkel als een bpost een fout heeft gemaakt, het is niet geldig als je niet thuis, of briefje op de deur hebt gehangen dat het voor de deur of achter garage etc.. mag gelegd worden, onze ervaring leert ons dat niet elke postbode dit doet, en het toch terug meepakt naar een afhaalpunt of een postkantoor, waardoor je pas je pakketje de volgende dag kan gaan afhalen vanaf 11u in het afhaalpunt of postkantoor.